Uncategorized

PERUTTU / ”Languages of Belonging” -esitykset pe 18.12. ja la 19.12. Jyväskylän taidemuseolla

Muokkaus: esitykset perutaan terveysviranomaisten suositusten noudattamiseksi. Videotallenne esityksestä lähetetään ensi vuoden puolella yleisöön ilmoittautuneille.

Rajojen yli -hankkeen teatterityöpajassa syntynyt ”Languages of Belonging” -esitys nähdään Jyväskylän taidemuseolla perjantaina 18.12. ja lauantaina 19.12. Esitys pohjaa monikielisten työpajaosallistujien luomiin kohtauksiin ja kokemuksiin siitä, miten kieli, kuuluminen ja kuulumattomuus kietoutuvat yhteen.

Esityksen on ohjannut Annu Sankilampi ja siinä näyttelevät Abobaker, Amanuel, Arjane, Arpan, Hamid, Kausani, Saara ja Tiinu. Esitystä seuraa lyhyt keskustelutilaisuus, ja tapahtuman kokonaiskesto on noin tunti. Esitysajat ovat seuraavat:

  • pe 18.12. klo 17.00,
  • la 19.12. klo 14.00,
  • la 19.12. klo 15.30.

Vallitsevan tilanteen vuoksi yleisön määrä on rajattu, ja jokaista esitystä pääsee seuraamaan kymmenen katsojaa. Voit ilmoittautua esitykseen täältä: https://www.lyyti.fi/reg/Language_of_Belonging_1502/fi Käytäthän maskia tullessasi esitykseen.

Esitys jakautuu kolmeen kohtaukseen museon eri tiloissa. Yleisö johdatetaan kohtauksesta toiseen turvavälit huomioiden.

Esitys on osa Jyväskylän yliopiston ja Suomen akatemian Rajojen yli -tutkimushanketta (20172021) ja se on toteutettu yhteistyössä Monikulttuurikeskus Glorian ja Jyväskylän taidemuseon kanssa. Lisätietoa esityksestä Jyväskylän taidemuseon sivuilla: https://matkallamaankeskipisteeseen.fi/crossing-borders-teatteriesitykset/